februar 2012

fine øredobber

love them

bas ass sokker!!

rammstein var fantastsik!

igår var det et døds bra show i oslo! rammstein var fantastsike! masse pyro og masse anna show! det var bare døds bra! yes i did!

rammstein ikveld ;)

jeg gleder meg veldig til å dra på rammstein konsert ikveld :) det skal bli syykt bra! rammstein på full guffe hjemme og bare glede seg :) skal du dit ikveld?

korsett er fantastisk på alle

just look at me

big big world

gammal låt som ejg husker fra da jeg var liten. denne sagen er forsatt flott :)

noe å fixe på?

jeg blogger veldig mye i rykk og napp og sånn blir det når jeg jobber nesten 50% stilling, skole og trening. men ja, er det noe annet som dere savner på bloggen min? blogge mer av hvisse temaer, mi...

thnx

imageakademiet

jeg har nå søkt på image akademiet, og venter nå i spenning! jeg håper virkelig at jeg kommer inn, for det er det jeg har skikkelig lyst til nå. så blir jeg makeup artist på ett år også ta batchler...

strømpiser

sexy love

siden alle er så oppslukt i den romantiske høytiden valentine så er kanskje denne snasen? jeg synes den er fin uansett. jeg har gitt opp valentine btw.

røde sko

den flotte rød

snart helg

nyancat beatbox!

awsomeee!!

braiinzzz

digger dette smykket :) veldig pent, men jævelig sært. differen fashion ;)

shoes

sko er et tema som går om og om igjen på bloggen min. jeg elsker sko, og finner stadig fine sko!

drømmekjole

drømmekjole fra alexander mcqueen. denne kjolen er å dø for! fantastsik
differentfashion

differentfashion

19, Oslo

jente, 1992 oslo sliter med dysleksi, men jeg gjør så godt jeg kan. blogger om kunst,musikk, mote,sminke og trening/kosthold(sjeldent) ikke klassisk rosa blogg greie, for det er til å kaste opp av. jeg ønsker å skape en blogg der du kan få inspirasjon og åpene øynene dine derfor leter jeg i alle kroker for å finne noe mer spennende! livet er til for å lete. jeg håper dere får en glede av å lese denne bloggen. jeg ønsker å dra til England og New York for å studere media eller makeup. helst makeup. men foto er også drit gøy. selvfølgelig må jeg intresere meg for to yrker som er vanskelig å få suksess i. men hva er livet uten motstand og noe man brenner for?

Kategorier

Arkiv

hits