hove festivalen

jeg svippa innom en dag. og det var igår, den beste dagen ever!

jeg var der for å se lamb of god, raise agenst og knifeparty.

men jeg fikk med meg team men kke særlig begeistrert over musikken og giggen, men han som spiller gitar var meget pen, heldigvis hadde jeg kunn klar utsikt til han, hadde jeg sett meg rundt hadde jeg bare sett bakhoder, fikk bitte litt overthrow med meg, noe som jeg var meget begeistret over, litt dumt at jeg ikke har opdaga de før igår.
og uheldigvis fikk jeg med meg lostphroest. fy flate for noen pussywankers av ett band har jeg aldri sett før, nok med at de har crappy musikk, men at de absålut måtte covre første verset av en guns and roses låt, og ikke fullføre resten av sagen også måtte ta en å covre en hiphoplåt. er det mulitg liksom!?

jeg fikk med meg lamb of god, for en gang skyld stod jeg ikke forrest inntil gjerdet. jeg stod på andre rad, men der ble jeg ikke lenge, jeg blr fort dratt inn i moshpitter og ble ganske så godt tråkka på, ikke at det gjorde noe. flere gutter holdt meg på plass slik at jeg ikke skulle mista balansen, og lurte på om det gikk bra med meg, så jeg så mongo ut på konserten? jeg hadde bare tatt ett par pils liksom... og var veldig klar i huet. men den konserten er faen meg noe av det klammeste jeg har vrt med på. usj, haha! dette var den beste konserten i hele går! jeg var så super glad etter konserten, jeg fikk ikke med meg noen plektere desverre, det hadde toppet dagen min! men likevel, den konserten var helt fantastisk, masse pitter og de kjørte igang wall of death! innmari gøy!

jeg trodde at gårsdagens høydepunkt skulle være raise agenst. 
de spilte en god konsert, men det var litt annet etter at man har vært på lamb of god, det ble litt tamt på en måte, selv om det var masse trykk blandt publikum, masse hopping og allsang i dimensjoner, men jeg savna det ekstra trøkket. lyden avr ikke helt ok heller desverre, men dåg, det var en god konsert, men den toppet bare ikke lamb of god.

 kveldens finale var knife party, ikke min greie i det hele tatt, men når man har en veninne som er mega gira på å få det med seg, så seff blir man med. bassen durte igjennom kroppen som forventet og når høytalerene skrek, u blocket me on facebook and now you gonna die! tok det helt av! en perfekt avslutting på det hele.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

differentfashion

differentfashion

19, Oslo

jente, 1992 oslo sliter med dysleksi, men jeg gjør så godt jeg kan. blogger om kunst,musikk, mote,sminke og trening/kosthold(sjeldent) ikke klassisk rosa blogg greie, for det er til å kaste opp av. jeg ønsker å skape en blogg der du kan få inspirasjon og åpene øynene dine.jeg elsker spesielle ting, så jeg poster ut mye av det. lite ord er brukt på bloggen for å ikke ta bort oppmerksomheten fra produktet jeg publiserer. jeg skal begynne på imageakademiet i august og gleder meg veldig. senere drar jeg til englad for å bygge mer på min makeup utdannelse. drømmen er å jobbe i USA.

Kategorier

Arkiv

hits