sola skinner og jeg er så glad!

jups som alle andre har fått med seg sola skinner. jeg er på jobb og kan ikke nyte sola noe særlig. men de få minuttene det er lite å gjøre så sniker jeg meg u. jeg kunne ønske at jeg kunne ligge i en park med vennene mine men nå er det plikter først. sundt i grunn når jeg hae vært russ og ufornuftig. tilbake til disiplinen. 

jeg har lovet dere masse fett og stas på bloggen og lite har skjedd. det er fordi jeg har jobba mue og kommer til å jobbe mer. jeg beklager. men noen kvelder aå kommer det boe staselig her. så følg hjerne med. 

noe sønsker om hva jeg skal blogge om? 

 

sol kos!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

differentfashion

differentfashion

19, Oslo

jente, 1992 oslo sliter med dysleksi, men jeg gjør så godt jeg kan. blogger om kunst,musikk, mote,sminke og trening/kosthold(sjeldent) ikke klassisk rosa blogg greie, for det er til å kaste opp av. jeg ønsker å skape en blogg der du kan få inspirasjon og åpene øynene dine.jeg elsker spesielle ting, så jeg poster ut mye av det. lite ord er brukt på bloggen for å ikke ta bort oppmerksomheten fra produktet jeg publiserer. jeg skal begynne på imageakademiet i august og gleder meg veldig. senere drar jeg til englad for å bygge mer på min makeup utdannelse. drømmen er å jobbe i USA.

Kategorier

Arkiv

hits