live coclor xxl...

neineinei. jeg vagte en slik farge. nr.87 mystic violet. faren så lovende ut siden den var veldig lilla og er parmanent. jeg skal ikke være så mye hjemme i ferien og da er det greit å ikke tenke på om bakhuet ditt er blondt, eller om man har farget lilla på det fine hotell håndkledet.

men nei da... jeg har blitt plain jaene på 40min...

se så lilla den skulle være, det ble den ikke på meg. og det skulle gå helt finfint med mørkt hår, jeg farga det lyseste håret som var den grålillaen.


se så fint det var... fuck, nå gleder jeg meg nesten til høsten ass...

det lilla håret er vist en større del av meg enn det jeg trodde....

2 kommentarer

Moiiime

16.05.2012 kl.19:58

Åhh! Så fint hår du har!

Ha en kjempefin dag imorgen!

stylesmoothie

30.05.2012 kl.21:08

fin blogg ! :D

Skriv en ny kommentar

differentfashion

differentfashion

19, Oslo

jente, 1992 oslo sliter med dysleksi, men jeg gjør så godt jeg kan. blogger om kunst,musikk, mote,sminke og trening/kosthold(sjeldent) ikke klassisk rosa blogg greie, for det er til å kaste opp av. jeg ønsker å skape en blogg der du kan få inspirasjon og åpene øynene dine.jeg elsker spesielle ting, så jeg poster ut mye av det. lite ord er brukt på bloggen for å ikke ta bort oppmerksomheten fra produktet jeg publiserer. jeg skal begynne på imageakademiet i august og gleder meg veldig. senere drar jeg til englad for å bygge mer på min makeup utdannelse. drømmen er å jobbe i USA.

Kategorier

Arkiv

hits