ohoy

jeg lever enda!
jeg har brukt russetiden min godt og har løst 20knuter på de få dagene som har gått. jeg tror at det blir flere knuter ikveld.
jeg er mega fornøyd. jeg har gjort masse sprell som jeg vaneligvis ikke hadde gjort om jeg ikke hadde på meg de sitnkende buksene.


tryvann var kanske ikke mitt livs party men gøy var det. det var deilig å kjenne bassen dundre igjennom brystkassa mi og danse på stor plass med masse strobelys og andre festglade folk. jeg hadde det rett og slett fint. møtte folk jeg ikke har sett på flere år og alt annet.

ikveld er det nest siste natt med buksene og jeg gleder meg masse.

imorgen blir det første 17.mai jeg ikke har trengt å tenke på hva jeg skal ha på  meg. jeg skal på russelønsj hos en barneskolelærer. det tror jeg blir flott. hun er en god dame og får den gammle lklassen til å holde sammen. det skal bli en deilig 17mai. og fra neste dag av så slipper jeg stinky pants og må begynne å se bra ut igjen. får håpe ikke at russetiden har tatt hele kroppen min da. det har blitt mye junkfood og ingen trening desverre.

 

 

Én kommentar

www.EliseRener.blogg.no

16.05.2012 kl.18:07

Kjempe fin blogg, stå på videre!

Hadde blitt utrolig glad for en kommentar tilbake ♥

Skriv en ny kommentar

differentfashion

differentfashion

19, Oslo

jente, 1992 oslo sliter med dysleksi, men jeg gjør så godt jeg kan. blogger om kunst,musikk, mote,sminke og trening/kosthold(sjeldent) ikke klassisk rosa blogg greie, for det er til å kaste opp av. jeg ønsker å skape en blogg der du kan få inspirasjon og åpene øynene dine.jeg elsker spesielle ting, så jeg poster ut mye av det. lite ord er brukt på bloggen for å ikke ta bort oppmerksomheten fra produktet jeg publiserer. jeg skal begynne på imageakademiet i august og gleder meg veldig. senere drar jeg til englad for å bygge mer på min makeup utdannelse. drømmen er å jobbe i USA.

Kategorier

Arkiv

hits