mine skjokk bilder som jeg fikk haglende kritikk for

skolen hadde leid inn en modell, og jeg hadde en idee om å pakke modellen inn i aluminiumsfolie, noe andre i klassen reagerte sterkt på.
de mente at det både var frekt(slemt fekt og ikke sexy frekk) og drøyt.
jeg lo av det hele og tenkte dette skal da kunne gå ann uten mye oppstyr! jeg er fornøyd selv og håper at lærern liker det også. så her er de!

 var dette virkelig så drøyt?

jeg elsker den grønne kjolen sammen med de lilla orkideene. det var bare en smæshings kombo! jeg ahr hårbøylen enda. den lagde jeg ved å kjøpe en hårbøyle og en fake orkide, limte det sammen rett og slett, er du den typen som liker mye hårpynt, eller bruker mye hårpynt så er dette mega lett, billig og stilig! design ditt eget hårpynt!

3 kommentarer

Hylja

02.05.2012 kl.13:47

Hvis du vil bli lagt merke til, så må du sjokkere litt. Synes ikke det var noe gæernt med noen av disse bildene. :)

differentfashion

02.05.2012 kl.13:49

Hylja: så enig med deg!

Cecilie

03.05.2012 kl.02:56

Likte godt det nederste bildet, med lyset som falt på ansiktet til modellen. Nice touch!

Ellers var den en original idé å kle modellen opp i folie. Fuck de andre som er for konservative til å komme på noen gode idéer selv. Creds!

Skriv en ny kommentar

differentfashion

differentfashion

19, Oslo

jente, 1992 oslo sliter med dysleksi, men jeg gjør så godt jeg kan. blogger om kunst,musikk, mote,sminke og trening/kosthold(sjeldent) ikke klassisk rosa blogg greie, for det er til å kaste opp av. jeg ønsker å skape en blogg der du kan få inspirasjon og åpene øynene dine.jeg elsker spesielle ting, så jeg poster ut mye av det. lite ord er brukt på bloggen for å ikke ta bort oppmerksomheten fra produktet jeg publiserer. jeg skal begynne på imageakademiet i august og gleder meg veldig. senere drar jeg til englad for å bygge mer på min makeup utdannelse. drømmen er å jobbe i USA.

Kategorier

Arkiv

hits