jeg hadde en shoot idag

som medie elev med fotofordypning hadde jeg en fotoshoot idag. skolen hadde leid inn to modeller, en gutt og en jente. hvar elev fikk 30min med modllen, dette inkluderer også styling, som da betydde at ingen kunne style modellene pga det ville tatt for mye tid. kjipt, så da måtte jo konseptet bli bra.
jeg hadde tenkt å pakke inn modelljenta i papir, da slapp jeg å bry meg om klesstørrelse, og guttemodellen skulle ha lyst på henne og bare være i boxern sin. guttemodellen ble syk til min og andres fortvilelse.
men da fikk jeg en lysende idee!
jeg pakker heller jenta inn i aliminums folie. tadaaa! nei jeg går ikke på dop, er bare inspirert av noen fotografer som ikke tenker A4. jeg kjøpte også en grønn kjole og en flask orkidee som jeg festa til en svart hårbøyle, det ble faktisk pent.
stakkars modellen som jeg fant ut var ca. 15/16 år gammel, siden hun gikk på ungdomsskolen. jeg hadde flaks i køen fordi jeg var sist og personen før meg skulle ikke brukehenne med tok noen gutter i klassen istedet. så hun fikk på seg svart leppestift på overleppa og skogsbæryoghurt farget leppestift.
hun fikk ha på seg undertøyet sitt men jeg dekka det til med aliminium. det var vist ikke så komfertabel, jeg tenkte ikke på det over hodet! etter at jeg hadde bedt henne om å sitte med aliminiums skjørt og topp hadde hun fått røde merker over hele kroppen, og hun var veldig stiv i bevegelsene. men hun var kjempe flott når hun satt, lå og fra skulderen og opp, det skal hun ha altså, hun var rålekker. men hun hadde bare ikke poseringen med hele kroppen inne desverre. etter en pinefull 10min i aliminuimstøyet fikk hun skifte til den fine grønnekjolen og hårbøylen. jeg fikk det samme problemet igjen, stiv som faen men veldig flott når hun satt og lå, oog fra skulderen og opp.

jeg har ikke bildene her og skal redigere dem ferdig løpet av tre uker tipper jeg. så da kan dere få se dem da.

min erfaring idag er at noen modeller er flinke til bare det og andre er flinke til bare det. jeg prøvde å være mest mulig naturlig med henne og prøvde å vise at jeg ikke var nærvøs over hodet, hun slang seg ikke med den energien desverre. men noen av bildene ble flotte tror jeg.

 

har du hatt en modell du ikke kjenner?

Én kommentar

Hylja

18.04.2012 kl.20:36

Gleder meg til å få se bildene!

Skriv en ny kommentar

differentfashion

differentfashion

19, Oslo

jente, 1992 oslo sliter med dysleksi, men jeg gjør så godt jeg kan. blogger om kunst,musikk, mote,sminke og trening/kosthold(sjeldent) ikke klassisk rosa blogg greie, for det er til å kaste opp av. jeg ønsker å skape en blogg der du kan få inspirasjon og åpene øynene dine.jeg elsker spesielle ting, så jeg poster ut mye av det. lite ord er brukt på bloggen for å ikke ta bort oppmerksomheten fra produktet jeg publiserer. jeg skal begynne på imageakademiet i august og gleder meg veldig. senere drar jeg til englad for å bygge mer på min makeup utdannelse. drømmen er å jobbe i USA.

Kategorier

Arkiv

hits