råskinnet 2012

har noen deltatt på råskinnet før? det er ett løp igjennom skog og mark og mange andre utfordringer på 8km.
jeg tror nok ikke jeg kommer til å delta iår, men det hadde vært artig å delta. grunnen til at jeg velger dette løpet fremfor alle er fordi at det er så godt løpeunderlag, det er myk skogunderlag som mer godt for knær som mine.
men jeg lurer på om hvor hardt det egentlig er. løypa er hemmelig så jeg får ikke testa den noe før dagen.
jeg drømmer om å kunne delta på noe slikt noe, men jeg er nåda pyse i offentlige sammenhenger. jeg har blitt vandt til gruppetimer på elixia og vet ikke om jeg er klar for ett løp enda. 

what to do?

 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

differentfashion

differentfashion

19, Oslo

jente, 1992 oslo sliter med dysleksi, men jeg gjør så godt jeg kan. blogger om kunst,musikk, mote,sminke og trening/kosthold(sjeldent) ikke klassisk rosa blogg greie, for det er til å kaste opp av. jeg ønsker å skape en blogg der du kan få inspirasjon og åpene øynene dine derfor leter jeg i alle kroker for å finne noe mer spennende! livet er til for å lete. jeg håper dere får en glede av å lese denne bloggen. jeg ønsker å dra til England og New York for å studere media eller makeup. helst makeup. men foto er også drit gøy. selvfølgelig må jeg intresere meg for to yrker som er vanskelig å få suksess i. men hva er livet uten motstand og noe man brenner for?

Kategorier

Arkiv

hits