vil du?

jeg legger emrke til at for det meste jeg gjør på denne bloggen er å legge ut bilder av ting, og skrive en kort setning om dem.
det er kanskej ikke alltid like kult. de fleste blogger har lange tekster som er både seriøse og humoristiske, og er interessant.
jeg snur på det hele og tar se og hør versonen: masse bilder lite tekst.

så jeg ber deg om å gi meg noen temaer som jeg kan skrive om, noe dere vil at jeg skal skrive om.
eller forslag til en spalte eller to.
bare får å få bloggen min enda bedre.

og om det er noe annet jeg bør gjøre/gjøre om så kom med det! jeg vil gjerne vite hva mine slere/tittere tenker om bloggen min.

dette hadde vært en stor hjelp folkens!

kisses ;)

 

def leppard <3

2 kommentarer

scientia et feminarum

15.nov.2011 kl.00:19

stå på videre, bra blogg

sofie

16.nov.2011 kl.20:04

syns du har dritkul blogg! Masse morsomme bilder av crazy kule klær!:)) tips til nye emner kan være å legge ut sminkebilder av deg selv? hadde vært kult. syns det er bra med mye bilder og lite tekst;)

Skriv en ny kommentar

differentfashion

differentfashion

18, Oslo

jente, 1992 oslo sliter med dysleksi, men jeg gjør så godt jeg kan. blogger om kunst,musikk, mote,sminke og trening/kosthold(sjeldent) ikke klassisk rosa blogg greie, for det er til å kaste opp av. jeg ønsker å skape en blogg der du kan få inspirasjon og åpene øynene dine derfor leter jeg i alle kroker for å finne noe mer spennende! livet er til for å lete. jeg håper dere får en glede av å lese denne bloggen. jeg ønsker å dra til England og New York for å studere media eller makeup. helst makeup. men foto er også drit gøy. selvfølgelig må jeg intresere meg for to yrker som er vanskelig å få suksess i. men hva er livet uten motstand og noe man brenner for?

Kategorier

Arkiv

hits