TRX?

TRX er en nyu treningstime på elixial. jeg står på venteliste på den timen, det er slitt mørkt ut for meg riktig nok, men jeg håper inderlig å få prøvd det ikveld!
man bruker sin egen kropsvekt og bruker tau som er festet i taket for å belaste musklene.
jeg er veldig spent på denne timen. får jeg ikke gjort det denne uka så gjør jeg det neste uke. værre er det ikke.

jeg digger styretrening, en fordi man får fine resultater av det og fordi at jeg føler meg så shit bra når jeg har gjennomført en slik time.

jeg sliter litt med å få kommet inn i trenings rytmen min, men det er tross alt veldig tidlig i skoleåret så jeg må jobbe vanene inn!
jeg skal nå opp på ett nivå slik atjeg trener fem ganger i uka.
så for min del så er det bare å komme i sengs tidlig også kjøre på!!

jeg gleder meg til spinning timen jeg skal på ikveld!!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

differentfashion

differentfashion

18, Oslo

jente, 1992 oslo sliter med dysleksi, men jeg gjør så godt jeg kan. blogger om kunst,musikk, mote,sex,smink og trening/kosthold(sjeldent) ikke klassisk rosa blogg greie, for det er til å kaste opp av. jeg ønsker å skape en blogg der du kan få inspirasjon og åpene øynene dine derfor leter jeg i alle kroker for å finne noe mer spennende! livet er til for å lete. jeg håper dere får en glede av å lese denne bloggen. jeg ønsker å dra til England og New York for å studere media eller makeup. helst makeup. men foto er også drit gøy. selvfølgelig må jeg intresere meg for to yrker som er vanskelig å få suksess i. men hva er livet uten motstand og noe man brenner for?

Kategorier

Arkiv

hits